Zgonea: "Iohannis se bucură de ruperea USL". Care ar fi fost scopul

Președintele Camerei Deputaților a declarat că afirmațiile recente făcute de Klaus Iohannis arată că acesta "pare că se bucură că PNL a reușit ruperea USL", dar și că "liberalii au rupt USL pentru a crește șansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale”.

"Prin modul în care a recunoscut că nu regretă deloc ruperea USL, domnul Klaus Iohannis demonstrează tuturor că nu a ținut niciodată la acest proiect cu care am venit în fața românilor. Dimpotrivă, pare chiar că se bucură ca PNL a reușit ruperea USL, dânsul fiind un om politic care nici nu a făcut parte din USL în momentele dificile de la început.

Afirmațiile lui Klaus Iohannis trădează faptul că liberalii au rupt USL pentru a crește șansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale, deși prin menținerea alianței ar fi beneficiat și de sprijinul PSD. O recunoaște chiar domnul Iohannis, care a spus clar că, în interiorul USL, Crin Antonescu «nu a fost suficient de vizibil», iar prin ruperea USL acesta are o șansă mult mai bună”, afirmă Valeriu Zgonea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel