Zgonea, declarație năucitoare: minge la fileu pentru Băsescu

zgonea
zgonea

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, merge pe "flerul său" și spune că președintele Traian Băsescu este "un jucător de națională", care nu va face gestul "antiromânesc" de a trimite bugetul înapoi la Parlament.

"Eu rămân la ideea că preşedintele statului este un jucător al echipei naţionale a României şi nu-şi permite să facă rău pensionarilor, medicilor, profesorilor şi celor care beneficiază de bugetul pe 2014. Până la urmă, e o declaraţie politică. Ştiţi că e foarte bun jucător când e vorba de declaraţii politice. Sper să am încredere şi am flerul meu că, atunci când e vorba de bugetul naţional, să nu-l bocheze, mai ales că este prima dată după foarte mulţi ani când reuşim să-l adoptăm în decembrie", a declarat, luni, Valeriu Zgonea, citat de Mediafax.

Traian Băsescu a reiterat, luni, într-un interviu acordat RRA, că va respinge bugetul pentru 2014 dacă Guvernul nu va renunța la creșterea accizei la combustibil, pentru că este "de datoria" lui să o facă.

Deși recunoaște că șeful statului "este înverșunat când vrea să dea un atac politic, Zgonea crede că Băsescu nu va face un gest antiromânesc. "Aşa este el înverşunat când vrea să dea un mesaj politic, este un bun jucător", a adăugat Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților rămâne la ideea că "resursele financiare stabilite sunt pentru a asigura creşterile necesare şi obligatorii la acele zone vulnerabile ale societăţii româneşti". "Din această perspectivă, rămân, în continuare, susţinător al ideii că preşedintele statului român nu va face un gest antiromânesc", a adăugat Zgonea.

"Cred că preşedintele va fi un român serios", a conchis social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel