Zgonea, acuzat de PNL că a adoptat modelul "perdeluța" lansat de Băsescu

gethumb.details
gethumb.details

PNL a răspuns prompt, prin intermediul unui comunicat de presă, atacului lansat într-un filmuleț de către președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, la adresa lui Crin Antonescu, în care susține că liderul liberalilor nu poate aspira să ajungă primul om în stat după ce a fugit de responsabilitate.

Potrivit PNL, al treilea om în stat, Valeriu Zgonea, a preferat să aducă injurii adversarilor politici adoptând modelul "perdeluța" lansat de către președintele Traian Băsescu, dar că a avut mai multă grijă la detalii.

“Am asistat astăzi la unul dintre cele mai penibile momente de comunicare în spațiul public, care l-a avut protagonist pe al treilea om în stat: Valeriu Zgonea. Președintele Camerei Deputaților, într-o filmare one man show, ne arată dovada supremă a competenței sale profesionale. De ce să apari în fața presei să faci o declarație publică, să explici, să răspunzi la întrebări care te-ar putea pune în dificultate, când poți îmbrățișa modelul lui Traian Băsescu, preluat apoi și de Dan Voiculescu. Te filmezi singur, tragi 50 de duble până ești sigur că ai citit fără greșeală textul scris la partid si pus strategic în spatele camerei și apoi îi dai drumul în spațiul virtual și aștepți să ți-l preia posturile de televiziune. În vremea asta, stai și butonezi telecomanda și numeri aparițiile la tv, mândru nevoie mare că ai aruncat piatra și ai fugit. Cam așa a decurs astăzi ziua domnului Zgonea. De remarcat însă că Valeriu Zgonea a avut mai multă grijă la detalii și, în locul perdeluței lui Traian Băsescu, s-a postat mândru în fața unor rafturi pline de culegeri cu Monitoare Oficiale”, spune PNL într-un comunicat de presă, scrie stiripesurse.ro.

Liberalii apreciază însă că “Este inadmisibil să folosești funcția publică pe care o deții, cum a făcut Valeriu Zgonea, biroul de președinte al Camerei Deputaților, însemnele statului român, steagul României pentru a aduce injurii adversarilor politici”, aluzie la filmulețul de câteva minute postat pe internet, în care apare Valeriu Zgonea care susține că președintele PNL, Crin Antonescu, este "Un om instabil, care se lasă pradă gesturilor impulsive și emoționale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel