Zeci de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în Premier League

Premier League a anunţat marţi că în total, 40 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19, cel mai mare număr de cazuri într-o săptămână în acest sezon, în cele două runde de teste efectuate săptămâna trecută.

De la începutul noului sezon, 171 de persoane din Premier League au dat rezultate pozitive în 19 runde de testare. Liga, care efectuează teste de două ori pe săptămână, nu a nominalizat persoanele care au dat acum rezultate pozitive, dar a spus că acestea s-au autoizolat zece zile, citează Agerpres.

"Premier League poate confirma că între luni, 28 decembrie, şi joi 31 decembrie, 1.311 jucători şi angajaţi ai cluburilor au fost testaţi pentru COVID-19. Dintre acestea, au fost 28 de noi teste pozitive. Între vineri 1 ianuarie şi duminică 3 ianuarie, 984 de jucători şi personal al cluburilor au fost testaţi pentru COVID-19 şi dintre aceştia au existat 12 pozitive, a informat Premier League.

Săptămâna trecută, mai multe meciuri din campionat au fost anulate din cauza unor cazuri de coronavirus. Regatul Unit a înregistrat peste 2,7 milioane cazuri confirmate de COVID-19 şi peste 75.000 de decese, conform Reuters. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel