Zeci de mii de locuri de muncă disponibile în turism. Se caută chef sau administrator de hotel

Zeci de mii de locuri de muncă disponible în turism. Se caută chef sau administrator de hotel
Zeci de mii de locuri de muncă disponible în turism. Se caută chef sau administrator de hotel

Fabrica de locuri de muncă este un portal administrat de Hosco, cea mai cunoscută rețea profesională destinată sectorului hotelier și turistic. Organizația Mondială a Turismului a lansat o nouă platformă de ocupare a forței de muncă.

'Persoanele care caută un loc de muncă în industria ospitalității au acum ocazia să creeze un profil, să caute poziții care să corespundă experienței și abilităților lor și să creeze alerte pentru a fi informați cu ultimele noutăți. Este o platformă care ajută, de asemenea, companiile și entitățile turistice să găsească și să angajeze cei mai buni talentați în domeniu', se precizează într-un comunicat pe site-ul Hosco. 

Pentru a putea utiliza platforma tot ce trebuie să faceți este să vă creați contul (cu adresă de e-mail și parola unde să indicați țara și naționalitatea) sau să vă logați cu contul personal de Facebook și apoi să căutați un post în domeniul care vă interesează. De asemenea, este posibil să creați alerte cu privire la tipul de loc de muncă căutat.

De exemplu în Franța sunt disponibile mii de oferte de locuri de muncă în diferite sectoare ale industriei HORECA precum restaurante, hoteluri, agenții de turism sau operatori de turism, catering, linii aeriene, nave de croazieră, agrement și divertisment.

Locuri de muncă și în Spania

De asemenea, în Spania sunt deja oferite mii de locuri în industria ospitalității. Agenți economici din Madrid, Barcelona, Sevilla, Palma și-au expus ofertele.

Alte tări unde vă puteți găsi un loc de muncă în domeniul HORECA sunt Marea Britanie, Germania, Olanda, Elveția, Italia, Cehia, Monaco, Australia, China, Emiratele Arabe Unite, SUA.

Zurab Pololikashvili, secretarul general al OMT a declarat cu ocazia lansării noii platforme că „pandemia a lovit turismul mondial cu o intensitate deosebită și acest lucru și a avut un impact devastator asupra celor 120 de milioane de locuri de muncă. Cu toate acestea, turismul are o lungă istorie de adaptare și integrare a inovației. Portalul Fabrica de locuri de muncă va fi de mare ajutor pentru milioane de oameni care depind de industria turismului. Este o platformă care conectează antreprenorii cu cele mai bune talente care ăși doresc să lucreze în industria HORECA”.

Cursuri gratuite pentru angajații din turism și antrepenori

Nu în ultimul rând profesioniștii din turism care se află în căutarea unui loc de muncă pot urma cursuri gratuite (în limba engleză) pentru a-și consolida abilitățile în engleza vorbită în domeniul turismului, managementul proiectelor, finanțe, antreprenoriat, scrie Dor de Vacanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel