Zeci de membri ai Mişcării Liberale au intrat în PNL

Preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a zis că un număr de 40 de membri ai organizaţiei Mişcarea Liberală s-au înscris în filiala judeţeană a PNL.

'Îl am astăzi alături de mine pe domnul Marius Ghinea, un coleg mai nou, pentru că zilele trecute am avut negocierea finală cu domnia sa şi alţi câţiva reprezentanţi ai Mişcării Liberale Giurgiu, foşti liberali. De astăzi începând domnia sa, în fosta calitate de preşedinte al organizaţiei municipale dar şi judeţeană a ML Giurgiu şi cu alte 40 de persoane au optat să facă parte din rândurile PNL, filiala Giurgiu', a precizat Gheorghe Ştefan.

[citeste si]

Fostul preşedinte al Mişcării Liberale Giurgiu, Marius Ghinea, a mulţumit conducerii PNL pentru deschiderea şi iniţiativa avută.

'Îi mulţumesc domnului Gheorghe Ştefan pentru deschiderea şi iniţiativa pe care avut-o legat de acest eveniment pentru că suntem convinşi cu toţii că dacă nu ar fi existat dialog din ambele părţi, lucrul ăsta nu s-ar fi putut produce. Pe de altă parte suntem o familie liberală, că unii se numeau Mişcarea Liberală şi alţii PNL aveau la bază aceleaşi idei şi principii şi e un adevăr ştiut de toată lumea că e foarte greu să răzbeşti dacă eşti divizat, drept pentru care noi am concluzionat că ar fi momentul să ne reunim, să ne regrupăm, mai ales că mai e puţin până la campania electorală, iar PSD este partidul stat, ori la momentul de faţă nu putem să schimbăm lucrurile decât dacă suntem uniţi', a spus Marius Ghinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel