Zborurile internaţionale din Oradea, amânate până la jumătatea anului

Zborurile internaţionale din Oradea, amânate până în Iulie. Sursa: Pixabay
Zborurile internaţionale din Oradea, amânate până în Iulie. Sursa: Pixabay

Primăria Oradea și compania Ryanair anunță că, din cauza restricțiilor de călătorie în Uniunea Europeană, zborurile internaționale care urmau să înceapă în februarie vor fi amânate până în iulie 2021.

Astfel, patru zboruri internaționale ale Ryanair vor fi amânate până în luna iulie 2021.

Decizia a fost luată din cauza restricțiilor de călătorie aplicate persoanelor care pleacă din România spre cele 3 țări unde urmau să se realizeze zboruri de pe aeroportul din Oradea: Italia, Marea Britanie și Germania.

Amânarea presupune încheierea unui act adițional la contractul de finanțare pentru ajutorul de stat atribuit companiei Ryanair.

„Menționăm că în perioada imediat următoare, propunerea de act adițional și garanția bancară, care acoperă valoarea totală a ajutorului de stat și penalități, vor fi înaintate spre aprobarea Consiliului Local. Ambele documente vor acoperi noua perioadă de implementare a schemei de ajutor de stat. În lipsa unor situații de forță majoră (înrăutățirea situației pandemiei etc.), obligațiile anunțate și asumate anterior vor fi implementate începând cu luna iulie a acestui an, mizând pe o reducere a focarelor COVID 19 la nivelul țărilor de operare și accelerarea procesului de vaccinare anti COVID 19 la nivel național și european”, transmite Primăria Oradea.

Începând cu decembrie 2020, Ryanair ar fi operat 4 zboruri internaționale de la Aeroportul Oradea, cu două frecvențe pe săptămână pentru fiecare destinație. Destinațiile sunt: Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna și Dusseldorf (Weeze), scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel