Zanfir Iorguș, de la șefia PDL, la președinția organizației PSD Mangalia

Fostul lider PDL Mangalia, Zanfir Iorguș, este, începând de luni, președintele interimar al organizației PSD din aceeași localitate, după ce acesta, împreună cu nouă democrat-liberali, printre care șase consilieri locali, au trecut la PSD, informează Agerpres.

Astfel, noua structură a Consiliului Local Municipal Mangalia constă în 12 consilieri PSD, 3 PNL, 2 PPDD și câte un consilier de la PRM și PC, social-democrații fiind majoritari.

Biroul Permanent al organizației județene a PSD Constanța a hotărât numirea lui Zanfir Iorguș ca interimar la șefia PSD Mangalia după ce fostul lider al organizației, Felix Stroe, și-a prezentat demisia din funcție.

Noul președinte al PSD Mangalia a declarat că dorește întărirea din punct de vedere politic a organizației social-democraților și câștigarea prezidențialelor, dar și a următoarelor alegeri locale.

"Decizia pe care am luat-o îmbracă ambele componente, și cea politică și cea administrativă, pe plan local. Din punct de vedere politic, organizația Mangalia, noi toți împreună, ne vom implica cu toate forțele pentru reorganizarea partidului și, în prima etapă, pentru câștigarea alegerilor prezidențiale. Asta este misiunea noastră în prima etapă, în etapa următoare, din punct de vedere politic, trebuie organizare de așa natură încât la Mangalia să facem o echipă politică puternică, care să dea peste doi ani echipa învingătoare la Mangalia, cu primar cu tot. Care este echipa, care va fi formula, vom vedea atunci. (...) Din punct de vedere administrativ, și aici insistăm foarte mult, unul dintre factorii dominanți care a contribuit la această decizie este de a aduce normalitatea în oraș și, prin această majoritate în Consiliul Local, să începem construirea proiectelor importante pentru oraș", a declarat, într-o conferință de presă organizată în stațiunea Venus, Zanfir Iorguș.

Citește și: PDL a pierdut și Primăria Mangalia

Referitor la relația pe care le-a avut cu colegii de la ACL, Iorguș a spus că "nu a fost una bună" cu deputatul Gheorghe Dragomir (PNL).

Zanfir Iorguș a fost timp de trei mandate, în perioada 1996-2008, primar al municipiului Mangalia. În perioada 2008 — 2012 a fost deputat în Parlamentul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel