Zamfir, reacție după ce PNL a sesizat CCR: Cât de penibilă poate să fie situația?

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Daniel Zamfir (ALDE) a reacționat după ce PNL, fostul său partid, a contestat legile inițiate de acesta la CCR.

Deputaţii PNL au sesizat Curtea Constituţională cu privire la proiectele de legi referitoare la contractele de credit, IFN-uri, operaţiunile de leasing şi relaţiile financiare în domeniul bancar.

CITEȘTE ȘI: Recurs compensatoriu. Tudorel Toader demontează acuzele: Simple precizări

Daniel Zamfir a amintit în acest context că tocmai Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, are tot interesul ca legea să nu intre în vigoare fiind „proprietar de IFN”. La fel și Florin Cîțu, liderul senatorilor PNL, „omul care are pe conștiință ruinarea a mii de familii de români.

Comentând decizia PNL de a sesiza CCR privind legea sa, liderul ALDE i-a mai amintit și pe Ludovic Orban care „este angajat la o societate din Târgu-Mureș și încasează un salariu fără să se ducă la muncă”, dar și pe președintele Klaus Iohannis care are „relații comerciale de notorietate cu Raiffeisen Bank”.

Situație penibilă printre contestatari

Totodată, Daniel Zamfir a semnalat o situație hilară. O parte din cei care au inițiat legea alături de el, azi semnează contestarea propriei legi la CCR.

„Nu uitați că atunci când am inițiat Legea dării în plată și eram în PNL, motiv pentru care am și fost exclus din partid, au fost 14 colegi parlamentari care au inițiat alături de mine această lege. Iar astăzi o parte din ei semnează contestația la Curte a legii respective. Cât de penibilă poate să fie situația, încât tu, cel care inițiezi legea să ți-o și contești la Curtea Constituțională?”, a precizat Daniel Zamfir la România TV.

CITEȘTE ȘI: Dăncilă, ședință înainte de confruntarea cu Iohannis din CSAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel