Zamfir, NERVOS pe Cîțu: ”Îl doare în c*r de țara asta!”

Senatorul PSD Daniel Zamfir a fost testat de coronavirus chiar ieri și a ieșit negativ, însă este extrem de îngrijorat de gestul colegului său din Parlament, senatorul PNL Vergil Chițac, care a fost confirmat purtător al temutului virus.

”Întâmplarea face să mă fi testat ieri seară și a ieșit negativ, deci sunt în regulă. Acum, eu cred că e o situație pe care nu am cum să o calific. Gestul domnului Chițac de a merge la acea manifestare deși era suspect, de a nu fi dus cu izoleta... suntem deja într-o situație în care iresponsabilitatea a devenit deja desuet și mă gândesc și la gestul prim-ministrului, de astăzi, care a venit de mânuță cu ministrul Sănătății și au dat proba iresponsabilității maxime. El însuși suspect a venit să anunțe că se autoizolează după ce a răspândit virusul prin toată sala aceea!” a spus Daniel Zamfir la Realitatea Plus, vineri seara.

”Îmi cer scuze dacă mai am deviații de limbaj, dar nu-mi găsesc cuvintele așa de ușor. Dom'le, suntem într-un film cu proști. Un film în care n-am crezut vreodată că am să ajung, plecând de la demisia de ieri: cum să chemi tu 400 și ceva de parlamentari și cu un sfert de oră înainte domnul Cîțu să-și depună mandatul. Nu pot să ma abțin: omul ăsta e bine?, ca să zic așa...”, a întrebat senatorul.

”Păi ăsta ar trebui să se autoizoleze. Să se ducă în vârful muntelui să nu-l mai vadă populația macăr vreo 20 de ani, ca pe PNȚ. El ne spune că renunță la mandatul de prim-ministru pentru că așa ar avea partidul lui mai multe șanse să câștige alegerile? Păi, dom'le... îl doare-n cur... în, în cot de țara asta! Ce probă mai mare de monument de iresponsabilitate?”, a mai spus nervos senatorul Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel