EXCLUSIV  Zamfir face publică o discuție cu Dragnea: Sunt dați afară din casă!

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Daniel Zamfir a făcut precizări importante despre două legi extrem de așteptate, cele cu privire la plafonarea dobânzilor şi executarea silită. 

Într-un interviu acordat DCNews și DCBusiness, Daniel Zamfir a dezvăluit ce discuție a purtat luni cu Liviu Dragnea, președintele PSD.

”Zilele trecute, nu e un secret, chiar luni, am avut o discuție cu domnul președinte Dragnea și l-am întrebat în legătură cu aceste proiecte de legi. Ele au fost trecute în sesiune extraordinară din luna iulie, urmau să se voteze tot în iulie, fiind considerate niște legi urgente. În timpul acesta în care vorbim noi, și legile nu sunt aprobate, ROBOR crește. Zeci de mii de familii sunt în procedură de executare, sunt dați afară din casă, plătesc rate nedrepte lună de lună. L-am rugat pe domnul președinte să urgenteze într-un fel aceste legi", a declarat, în cadrul interviului, Daniel Zamfir.

Acesta a mai spus că „nu ne comparam cu țările europene care au trecut la euro, însă ne putem compara cu Bulgaria, cu Ungaria. Avem cele mai mari dobânzi". 

Video 

Iată interviul acordat de Daniel Zamfir pentru DCNews și DCBusiness:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel