Zamfir, despre Orban: Se ține de cuvânt. Bietul Ludovic...

Daniel Zamfir, senator ALDE
Daniel Zamfir, senator ALDE

Daniel Zamfir, senator ALDE, a reacționat după ce Ludovic Orban, președintele PNL, a anunțat că va formula plângere penală împotriva ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu.

”Ludovicu se tine de cuvânt. Depune plângere penală împotriva ministrului de externe. Liberali din toată țara, uniți-vă.

P.S. Bietul Ludovic nu înțelege nimic din ce i se întâmplă. E in varianta loose-loose. Daca iese bine, e datorita lui #domnurares, iar daca iese prost, e din vina lui...

#cemaiEpnl”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Ludovic Orban a anunțat că depune plângere penală împotriva ministrului de Externe Teodor Meleșcanu pentru că s-ar încearca împiedicarea exercitării dreptului la vot de către românii din diaspora, nevoiți să stea la cozi imense. 

"Am luat decizia de a formula plângere penală împotriva ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, și împotriva celor care au fost implicați în organizarea votului în diasporă. Este revoltător, strigător la cer cum sunt umiliți românii, frații noștri din diasporă.

Este revoltător ca după ceea ce s-a întâmplat în 2014, Guvernul și Ministerul de Externe au premediatat să împiedice exercitarea dreptului de vot al românilor din diasporă", a anunțat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel