Zamfir aruncă bomba din PNL. Iohannis, întâlniri cu liberalii: Trei nume pe masa de la Cotroceni

Ludovic Orban
Ludovic Orban

În vreme ce Ludovic Orban își exprimă susținerea totală pentru Klaus Iohannis, președintele țării și-ar fi dat acordul pentru înlocuirea sa la conducerea PNL. 

Potrivit informațiilor transmise de Radu Tudor la Antena 3, liderii nemulțumiți ai PNL au fost la Cotroceni, unde au avut întâlniri cu președintele Klaus Iohannis. Președintele țării și-ar fi dat OK-ul schimbării din funcție a lui Ludovic Orban. 

Trei nume au fost puse pe masa președintelui de la Cotroceni: Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL; Dan Motreanu, vicepreședinte PNL; Marian Petrache, președinte PNL Ilfov. 

”Oricare din cei trei poate fi o varianta cu mult mai bună și mai rezonabilă” a spus Daniel Zamfir, acum deputat ALDE, la Antena 3. 

Dan Motreanu este favorit. El a fost prima variantă a lui Klaus Iohannis după ce a câștigat alegerile prezidențiale, dar a refuzat. 

”Chiar am primit câteva telefoane de la foștii mei colegi liberali, luni va fi un BPN, se va discuta posibilitatea convocării unui congres, tocmai ca să se pună la cale îndepărtarea lui Orban. El a dus partidul în gard, îngropându-i brand-ul de 140 de ani al PNL. De când e Orban președinte, PNL nu a făcut altceva decât să închidă ochii la abuzuri. PNL era apărător al drepturilor și libertăților fundamentale, iar sub Orban a apărat abuzurile” a spus Daniel Zamfir, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel