Zamfir, atac la conducerea PNL: Să vă fie ruşine!

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Senatorul ALDE Daniel Zamfir transmite un mesaj dur celor de la vârful PNL, în contextul susţinerii arătate faţă de Augustin Lazăr, procurorul general al României. 

Senatorul Daniel Zamfir transmite un dur mesaj celor din fruntea Partidul Naţional Liberal, în contextul susţinerii pe care aceştia i-o arată lui Augustin Lazăr, acuzat că a refuzat eliberarea unui disident anticomunist, înainte de 1989.

"Sa ajungi de la partidul întemeietor al României Mari, cu lideri care au făcut ani grei de pușcărie pentru că s-au opus regimului comunist, la un partid care sa apere abuzurile și să susțină un procuror ceaușist - unealta sistemului represiv - este un scuipat pe brand-ul istoric al acestui partid.

Niste oameni MICI, cu interese meschine, au îngropat pentru totdeauna istoria PNL. Cu Orban-eterna slugă - și Raluca Turcan - dna. cu studiile politice la Moscova - și alți impostori la vârful partidului, nici nu putea fi altfel. Mă gândesc doar cum fierb de mânie miile de primari și consilieri, de membri simpli care sunt târâți in aceasta aventura de cei care au de ascuns mizeriile trecutului...
Sa va fie rușine!", este mesajul transmis de către senatorul Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel