Zalău: Adolescent de 15 ani, dispărut

Un adolescent în vârstă de 15 ani este căutat. El a dispărut de vineri seară, când a plecat la o plimbare, de la domiciliul bunicilor. 

Adolescentul de 15 ani, din Zalău, a fost dat dispărut după ce a plecat vineri seara de la domiciliul bunicilor săi, din Recea Mare. El este căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri, voluntari şi un câine de urmă al Poliţiei, pe raza comunei unde a dispărut, dar şi în lacul de acumulare din zonă.

"Sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 7:26, o femeie din Zalău a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că băiatul ei, Tudor, de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, în seara zilei de 23 noiembrie, în jurul orei 21:00, şi nu s-a mai întors. La plecare, le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, la momentul dispariţiei, băiatul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta pantofi sport, de culoare bej. Semnalmentele acestuia sunt: înălţime 1,70 m; păr şaten, spre blond; ochi căprui; constituţie atletică, fără semne particulare.

"Sâmbătă, la lăsarea întunericului s-au încheiat căutările. S-au reluat în această dimineaţă. Pe lângă efectivele de poliţişti şi jandarmi, avem şi efective de la Pompieri, avem şi voluntari şi câine de urmă. Copilul dispărut este căutat pe toată raza comunei Vârşolţ, pe lacul Vârşolţ, până în zona Meseşeni. Poliţişti rutieri efectuează verificări şi în trafic”, a precizat duminică Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel