Hamza și Deac au semnat cu Petrolul Ploiești

Younes Hamza
Younes Hamza

Clubul Petrolul Ploiești și-a prezentat, marți, la conferința de presă premergătoare partidei cu Sportul Snagov, din Cupa României, noii jucători, mijlocașul Gabriel Deac și atacantul Younes Hamza.

”Mă bucur foarte mult că am venit acasă, după atâţia ani. Am promis să o să mă întors şi am făcut-o. Am aşteptat acest moment. Acum m-am întors, trebuie să muncesc din greu, să ajut echipa, antrenorul şi colegii mei pe teren, în vestiar şi în afara lui pentru a ne îndeplini obiectivele. Vreau să stau aici. Am 33 de ani, mi-am reziliat contractul cu Aris, unde mai aveam un an, şi am vrut foarte mult să mă întorc la Petrolul, să îmi termin cariera aici. Sunt pregătit aproape 100 la sută”, a declarat Younes Hamza, citat de Mediafax.

Hamza a mai evoluat pentru Petrolul, în perioada 2012-2014. Printre echipele la care a mai evoluat se numără Monastir, Sfaxien, Sahel, Botev Plovdiv, Ludogorets, Tractor, Concordia Chiajna, Xanthi, Erzurumspor, Al Ahli sau Aris Saloniki. ”Sunt foarte bucuros că am ajuns la această echipă. În momentul în care mi-am reziliat contractul cu Voluntari am avut mai multe variante, chiar şi din Liga 1, dar am ales Petrolul. Vreau să pun umărul la promovare şi să fac performanţă aici, pentru că este o echipă mare şi o echipă care are nevoie să fie în Liga 1. Locul ei este pe prima scenă şi nu aici”, a declarat și Gabriel Deac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel