X Factor Bootcamp. Simion Caragia își ia revanșa. Delia: Ai cântat cum n-arăți. Cel mai prost moment

Descriere foto:

X Factor Bootcamp. Simion Caragia încearcă să-și ia revanșa, în această seară, fiind a doua oară în Bootcamp X Factor, cu piesa Wicked Game de la Chris Isaak.

X Factor Bootcamp. Simion Caragia este unul dintre concurenții ce s-a întors pe scena X Factor pentru o a doua șansă. Emoționat, dar mult mai bine pregătit, tânărul a reușit să impresioneze juriul în etapa audițiilor cu o baladă și le-a smuls acestora nici mai mult, nici mai puțin decât patru de DA.

X Factor Bootcamp. Delia, Carla's Dreams, dar și Ștefan Bănică au fost surprinși de interpretarea sa și au mărturisit că abia așteaptă să îl vadă în etapa Bootcamp-ului, în vreme ce Horia Brenciu a observat că anul acesta, Simion este mai puternic, mai hotărât și mai dornic de succes.

X Factor Bootcamp. Iar șansele par să îi surâdă: "Eu zic că ai avut dreptate când ai spus că ești mai bun decât în anii trecuți. Cred că meriți un loc pe scaun", a spus Carla's Dreams.

X Factor Bootcamp. "Mie nu mi se pare cea mai bună piesă aleasă pentru etapa asta importantă. Mi-a sunat destul de fragmentat tot. Ai cântat cum n-arăţi. Tu arăţi foarte bine, timbrul e foarte bun. Mi se pare că e cel mai prost moment ales. Nu spun că a fost rău. Uite cum facem: puneți amprenta pe scaun", a fost decizia Deliei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23