X Factor Bootcamp. Simion Caragia își ia revanșa. Delia: Ai cântat cum n-arăți. Cel mai prost moment

X Factor Bootcamp. Simion Caragia încearcă să-și ia revanșa, în această seară, fiind a doua oară în Bootcamp X Factor, cu piesa Wicked Game de la Chris Isaak.

X Factor Bootcamp. Simion Caragia este unul dintre concurenții ce s-a întors pe scena X Factor pentru o a doua șansă. Emoționat, dar mult mai bine pregătit, tânărul a reușit să impresioneze juriul în etapa audițiilor cu o baladă și le-a smuls acestora nici mai mult, nici mai puțin decât patru de DA.

X Factor Bootcamp. Delia, Carla's Dreams, dar și Ștefan Bănică au fost surprinși de interpretarea sa și au mărturisit că abia așteaptă să îl vadă în etapa Bootcamp-ului, în vreme ce Horia Brenciu a observat că anul acesta, Simion este mai puternic, mai hotărât și mai dornic de succes.

X Factor Bootcamp. Iar șansele par să îi surâdă: "Eu zic că ai avut dreptate când ai spus că ești mai bun decât în anii trecuți. Cred că meriți un loc pe scaun", a spus Carla's Dreams.

X Factor Bootcamp. "Mie nu mi se pare cea mai bună piesă aleasă pentru etapa asta importantă. Mi-a sunat destul de fragmentat tot. Ai cântat cum n-arăţi. Tu arăţi foarte bine, timbrul e foarte bun. Mi se pare că e cel mai prost moment ales. Nu spun că a fost rău. Uite cum facem: puneți amprenta pe scaun", a fost decizia Deliei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel