X FACTOR. Bootcamp, echipă Delia: Cum este generația asta nouă, mă sperie

Grupa Deliei intră în Bootcamp la ”X Factor”.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla's Dreams și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al optulea sezon "X Factor". Vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, grupa mixtă a Deliei, formată din concurenți de peste 24 de ani, intră în Bootcamp.

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

"Doamne, cum este generația asta nouă, mă sperie! Mă gândesc, ce știam eu la 14 ani? E o chestie de atitudine", a mărturisit jurata "X Factor" Delia, absolut încântată de concurenții din cel de-al optulea sezon.

Iată cine sunt membrii grupei Deliei:

Raisa Bordea este din Focșani, mama a doi copii și a spus că vine la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. În etapa audițiilor, aceasta a interpretat piesa "Creep" într-un mod extrem de emoționant. "Eu am așteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Și mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soție. Bravo!", a lăudat-o atunci Carla's Dreams, iar Raisa a reușit performanța de a primi patru de "Da" și multe aplauze din partea publicului și a juraților.

Simion Caragia este unul dintre concurenții ce s-a întors pe scena X Factor pentru o a doua șansă. Emoționat, dar mult mai bine pregătit, tânărul a reușit să impresioneze juriul în etapa audițiilor cu o baladă și le-a smuls acestora nici mai mult, nici mai puțin decât patru de DA. Delia, Carla's Dreams, dar și Ștefan Bănică au fost surprinși de interpretarea sa și au mărturisit că abia așteaptă să îl vadă în etapa Bootcamp-ului, în vreme ce Horia Brenciu a observat că anul acesta, Simion este mai puternic, mai hotărât și mai dornic de succes.

Cristina Vasopol o profesoară de canto din Galați, a fost împinsă de la spate de soțul ei să participe la "X Factor". La audiții, Cristina a venit cu dublă miză: să cânte și să-și susțină două dintre elevele sale, care au participat la show, însă doar ea a reușit să treacă în erapa următoare. "Tata mi-a zis 'la vârsta asta?'. Da, la vârsta asta! Dar nu-mi fac griji, sunt ok. Să trec mai departe ar însemna foarte mult pentru mine, aș avea mai multă încredere în mine!", a povestit atunci profesoara în vârstă de 37 de ani, care a ridicat atât publicul, cât și juriul în picioare. "Doamne, ce mi-ar fi plăcut și mie să am așa profesor de canto! Bravo!", i-a spus Delia, care acum i-a devenit mentor Cristinei.

Charles Driscoll a venit la „X Factor" din Michigan. El a locuit o perioadă în România și acum s-a întors ca să participe la X Factor. "Mi-a plăcut foarte mult, mi s-a părut că are aura unui artist", a spus Delia după ce l-a ascultat prima dată, iar tânărul american a primit din partea juraților patru de DA.

Maria Cătălina Adam este studentă la Stomatologie, dar a fost mereu pasionată de muzică, iar talentul său i-a adus nu doar aprecierile juraților "X Factor", ci câteva "atenții" din partea acestora. "Eu nu am mai văzut dentiști care să cânte așa!", a spus încântat Ștefan Bănică după audiții.

Chiar dacă nu este străin de scenă, Cristian Sanda a mărturisit la audiții că are emoții, după ce în ultimii ani muzica nu a fost chiar prima în planurile sale. "Am participat la multe concursuri și festivaluri, îmi doream să fac mai mult, dar lucrurile nu au mers așa cum mi-aș fi dorit. Dar nu voiam să las așa muzica... Erau persoane care îmi spuneau că trebuia să fac muzică în continuare, nu trebuia să dau la Politehnică. Mi-am făcut acasă un mini-studio și mă joc cu muzica", a povestit Cristian. Delia, cea care i-a devenit mentor în Bootcamp, l-a îndrăgit de la primele note. "Ești foarte mare ca și voce, ca și paletă. Mentorul tău va trebui să îți aleagă cu grijă piesele ca să fii pus în valoare de fiecare dată. Și mi-ar plăcea să fiu eu mentorul tău!", i-a spus aceasta.

Vincenzo Vollaro, din Napoli, și-a învins anxietatea pentru a veni în România la "X Factor", chiar dacă povestea sa nu este una simplă. După ce familia sa a fost jefuită sub amenințarea armei, Vincenzo a rămas bântuit de o nesiguranță, iar în plus, Vincenzo a primit un nou șoc la prima sa apariție în fața unui juriu muzical: a slăbit 28 de kilograme după ce i s-a spus că este prea "rotunjor". Iar dacă pentru prestația sa a reușit să își adune curajul, ultimele versuri i-au adus și lacrimi în ochi. "Bravo, cred că ne vom mai vedea!", i-a spus Delia la audiții, iar vineri, de la 20.00, la Antena 1, Vincenzo are șansa de a cânta din nou în fața celor patru jurați.

Laura Maria Coman, 26 de ani, din Piteşti, de profesie lingvist, a mărturisit în culise că a cochetat vreme îndelungată cu muzica, ba chiar pentru două luni a cântat alături de Horia Brenciu, iar la audiții tânăra i-a convins pe juraţi că locul ei este pe scena „X Factor".

Venitã în România în 2016, Bella Santiago a ajuns sã cânte cu bãieţii din trupa Jukebox, al cărei solist, Alex Vasilache, a fost în echipa lui Horia Brenciu la X Factor în urmă cu doi ani. „Sunt răsfăţata trupei!", le-a mãrturisit tânãra, care i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încã de la primii săi paşi pe scenă. "Are deja o atitudine de divă!", a remarcat Delia, iar Ştefan Bãnicã nu s-a sfiit sã îi mărturisească: „Eşti bombă cu ceas! Eşti de pe altă planetă!", i-a mai spus juratul „X Factor".

Bella i-a cucerit de la primul la ultimul acord al piesei, iar la final, cu toţii în picioare, juraţii au strigat într-un glas: „Răspunsul nostru pentru tine este DA!". „Dragă domnişoară, eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea!", i-a spus şi Brenciu, iar Carla's a continuat: „Eşti pretendentă la marele premiu, asta e clar, dar rămâi tu, rămâi timidã, rămâi acolo unde eşti şi lumea o să te iubească atât de tare încât nici nu-ţi imaginezi!".

Și Raluca Răducanu a ridicat publicul în picioare printr-o interpretare complexă la audițiile din acest an. Tânăra din Ploiești a cântat o piesă jazz și a demonstrat că stăpânește vioara la fel de bine ca timbrul vocal. Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, Raluca a dedicat piesa tatălui său, pe care l-a pierdut în cel de-al doilea an de facultate: "Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând". Reacția juriului a fost pe măsura interpretării tinerei, iar 4 de DA au calificat-o în etapa următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel