X Factor Bootcamp. Cristian Sanda i-a dat gata. Moment dificil pentru Delia: Cine pleacă?

X Factor Bootcamp. Cristian Sanda s-a pregătit toată viața pentru acest moment. Așa pare. Ambițios, perfecționist și curajos, s-a prezentat în fața juraților cu piesa "When I Was Your Man", de la Bruno Mars.

X Factor Bootcamp. Chiar dacă nu este străin de scenă, Cristian Sanda a mărturisit la audiții că are emoții, după ce în ultimii ani muzica nu a fost chiar prima în planurile sale. "Am participat la multe concursuri și festivaluri, îmi doream să fac mai mult, dar lucrurile nu au mers așa cum mi-aș fi dorit. Dar nu voiam să las așa muzica... Erau persoane care îmi spuneau că trebuia să fac muzică în continuare, nu trebuia să dau la Politehnică. Mi-am făcut acasă un mini-studio și mă joc cu muzica", a povestit Cristian.

X Factor Bootcamp. Delia, cea care i-a devenit mentor în Bootcamp, l-a îndrăgit de la primele note. "Ești foarte mare ca și voce, ca și paletă. Mentorul tău va trebui să îți aleagă cu grijă piesele ca să fii pus în valoare de fiecare dată. Și mi-ar plăcea să fiu eu mentorul tău!", i-a spus aceasta.

Însă Delia a fost varianta câștigătoare pentru Cristian. Iar prestația din această seară a fost pe măsură:

X Factor Bootcamp. "Mie îmi place tare mult de matale. Mă gândesc, dacă aş fi în locul Deliei să analizez, şi interpretarea ta şi a lui Simion au lucruri în comnu, dar ai un potenţial foarte mare", a spus Ştefan Bănică.

X Factor Bootcamp. "Eu te văd direct în Galele Live. Bine pe voce, bine rău. Pe cine să.... Cine pleacă? Cristian se va așeza pe scaunul Raisei Bordea", a fost decizia Deliei.

Citește și: X Factor Bootcamp. Maria Cătălina Adam, moment greu: "Nu am unde să te aşez"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel