WUHAN 2015: IRINA BEGU s-a calificat în TURUL 2 după o victorie senzațională cu Zarina Diyas

WUHAN 2015. La o zi după ce a câștigat finala turneului de la Seul, românca Irina Begu a reușit o victorie superbă în primul tur al competiției de la Wuhan.

WUHAN 2015. Românca de pe locul 26 WTA s-a impus în fața numărului 42 mondial, Zarina Diyas, din Kazahstan, după două seturi extrem de disputate, ambele câștigate la tie-break, scor 7-6 (5), 7-6 (5).

WUHAN 2015. Zarina Diyas a condus în permanență în actul inaugural, cu 0-1, 1-2, 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, dar Irina Begu a egalat de fiecare dată și a împins setul în tie-break, pe care și l-a adjudecat, la 5.

Vezi și: Irina Begu a câștigat turneul de la Seul

WUHAN 2015. Nici setul secund nu a început foarte bine pentru sportiva noastră, care s-a văzut condusă cu 0-4. A urmat o serie de patru game-uri consecutive reușite de Irina Begu, care însă la 4-4 și-a pierdut din nou serviciul și i-a permis adversarei să treacă în avantaj. Românca a revenit însă din nou și a făcut 6-5, dar adversara ei a egalat și a trimis și al doilea act în tie-break. Acolo, sportiva noastră s-a impus tot la 5 și, după o oră și 47 de minute de joc, s-a calificat în turul 2 de la Wuhan.

WUHAN 2015. Pentru calificarea în optimile de finală, Irina Begu va juca împotriva italiencei Roberta Vinci, locul 18 WTA, prospăta finalistă de la US Open.

Citește și: Alexandra Dulgheru, eliminată în turul 1 de la Wuhan de Ana Ivanovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel