WTA. Simona Halep, Garbine Muguruza, clasament după turneul de la Sydney

Garbine Muguruza, locul 3 WTA, principala urmăritoare a Simonei Halep, s-a impus în fața lui Kiki Bertens în optimi, 6-3, 7-6, după un meci care a durat o oră și 50 de minute.

Garbine Muguruza a luat decizia de a se retrage de la turneul de la Sydney, acolo unde organizatorii îi oferiseră un wild card. Sportiva din Spania a făcut anunţul imediat după ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului. WTA scrie că Muguruza acuză o accidentare la coapsă.

"Încă de la începutul meciului am simţit ceva la muşchiul abductor. Simţisem asta şi la Brisbane şi credeam că a trecut, dar durerea a revenit", a explicat Muguruza.

Garbine Muguruza urma să o  întâlnească în sferturile de finală pe învingătoarea meciului Daria Gavrilova - Samantha Stosur.

[citeste si]

Odată cu retragerea de la Sydney, şansele ca Garbine Muguruza să o depăşească pe Simona Halep în ierarhia mondială după Australian Open sunt mai mici. Rămâne de văzut dacă sportiva din Spania va putea participa la primul Grand Slam al anului.

Calculele hârtiei aratau că un eventual succes la Sydney i-ar fi asigurat jucătoarei spaniole 470 de puncte, dar fără a  i se lua în calcul cele 55 de puncte câștigate la Doha anul trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel