WTA: Monica Niculescu și Christina McHale s-au calificat în optimile de finală

Monica Niculescu
Monica Niculescu

Perechea româno-americană Monica Niculescu/Christina McHale s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului feminin de tenis de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari, după 6-3, 3-6, 10-8 cu cuplul Barbora Krejcikova (Cehia)/Ala Kudriavțeva (Rusia).

Niculescu și partenera sa au obținut victoria într-o oră și 22 de minute, asigurându-și un cec de 20.606 euro și 120 de puncte WTA.

Niculescu și McHale au dominat primul set în care au condus cu 5-1 și 5-2, câștigând cu 6-3. Actul secund a fost foarte modest, cele două fiind conduse cu 5-0. Monica și Christina au revenit la 3-5, dar apoi au pierdut setul cu același scor cu care l-au câștigat pe primul, potrivit Agerpres.

În super tie break, Krejcikova și Kudriavțeva au avut 3-0 (apoi a fost 3-3), 5-3, 7-4 și 8-5, dar Niculescu și McHale au revenit mereu, iar în cele din urmă au obținut victoria după ce au câștigat ultimele cinci puncte ale meciului.

În optimi, Niculescu și McHale vor juca împotriva favoritelor numărul patru, Sania Mirza (India)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan).

Tot luni, în primul tur la dublu, Irina Begu și Simona Halep vor înfrunta cuplul Abigail Spears (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia), cap de serie numărul 8.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel