WTA. Halep, nominalizată la titlul de jucătoarea lunii septembrie

Simona Halep, Caroline Garcia (Franța) și Caroline Wozniacki (Danemarca) au fost nominalizate la titlul de jucătoarea lunii septembrie în circuitul profesionist feminin de tenis, în ancheta realizată pe site-ul WTA.

Simona Halep este noul lider mondial. Deși a pierdut finala de la Beijing cu Garcia, a urcat pe primul loc și în ierarhia WTA Race, pentru Turneul Campioanelor.

Daneza Caroline Wozniacki, care are cel puțin un titlu cucerit în fiecare an începând din 2008, și-a păstrat seria cu titlul câștigat la Toray Pan Pacific Open, de la Tokyo, unde a obținut victorii în fața liderului mondial din acel moment, Garbine Muguruza, și a rusoaicei Anastasia Pavliucenkova. Wozniacki a ajuns la 26 de titluri cucerite în carieră și și-asigurat prezența pentru a cincea oară la Turneul Campioanelor.

Caroline Garcia a reușit o serie remarcabilă de 11 victorii consecutive, care i-au adus titlurile de la Wuhan și Beijing. La Wuhan, franțuzoaica le-a învins pe germanca Angelique Kerber, fost lider mondial, dar și pe Dominika Cibulkova (Slovacia), câștigătoarea Turneului Campioanelor.

Luptând pentru calificarea la turneul de la Singapore (Turneul Campioanelor), Garcia a învins-o în sferturi la Beijing pe Elina Svitolina, după ce a salvat o minge de meci în fața ucrainencei, în semifinale a trecut de Petra Kvitova, iar în finală a învins-o pe Simona Halep, care tocmai devenise lider mondial.

[citeste si]

Această serie de succese i-a adus franțuzoaicei intrarea în top 10 WTA, dar și poziția a opta în clasamentul WTA Race.

Cele trei propuneri pot fi votate pe site-ul WTA până joi, iar rezultatele vor fi publicate vineri, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel