Wozniacki, însărcinată. Rivala Simonei Halep, declarație misterioasă

Wozniacki halep
Wozniacki halep

Presa din Danemarca speculează pe seama faptului că numărul unu mondial, Caroline Wozniacki, ar fi însărcinată. Sportiva a contribuit la alimentarea acestor zvonuri.

Logodită cu fostul jucător de baschet David Lee, sportiva care tocmai s-a impus la Australian Open, cucerind primul Grand Slam al carierei, a făcut un anunţ misterios cu privire la începutul lunii viitoare.

"Vă pot spune că la începutul lunii februarie ceva foarte important se va întâmpla. Puţin mai târziu veţi afla totul" a declarat Wozniacki într-o conferinţă de presă.

Wozniacki i-ar călca astfel pe urme Serenei Williams. Aceasta a anunţat că aşteaptă un copil chiar după ce s-a impus la Australian Open 2017, informează Digi Sport.

[citeste si]

De altfel, după ce Serena a felicitat-o pentru succesul în faţa Simonei, în ultimul act de la Melbourne, un jurnalist a întrebat-o pe Caro dacă este însărcinată. "Din ce ştiu eu, nu", a spus la momentul respectiv Wozniacki.

Presa din Danemarca susţine că daneza a negat acum câteva zile acest zvon, pentru că nu se aştepta la întrebare. Ea dorea să facă anunţul oficial la începutul lui februarie, devenind o tradiţie ca a doua lună a anului să fie cea a marilor anunţuri: anul trecut, în preajma Valentine's Day, sportiva a dezvăluit că s-a logodit cu fostul jucător de baschet din NBA, David Lee. Fericitul eveniment avusese loc pe 2 noiembrie, 2016, însă Wozniacki a aşteptat patrul luni pentru a-l face public, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel