Wozniacki și Kvitova, în optimile turneului de la Doha

foto: Twitter / Caroline Wozniacki @CaroWozniacki
foto: Twitter / Caroline Wozniacki @CaroWozniacki

Daneza Caroline Wozniacki, liderul mondial al tenisului feminin, şi jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 21 în ierarhia mondială, s-au calificat miercuri în optimile turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari.

Kvitova, cap de serie N. 16, a avut un meci foarte greu în faţa altei jucătoare de top, poloneza Agnieszka Radwanska (33 WTA), de care a dispus în trei seturi, 6-7 (3), 6-3, 6-4.

Wozniacki a avut o misiune mult mai uşoară în faţa germancei Carina Witthoeft (52 WTA), pe care a spulberat-o în mai puţin de o oră de joc, 6-2, 6-0.

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 3 WTA şi a treia favorită, s-a impus în faţa Marketei Vondrousova (Cehia, 58 WTA), cu 6-2, 6-4.

Altă jucătoare din Cehia care a fost eliminată este Barbora Strycova (25 WTA), care nu a rezistat în faţa germancei Julia Goerges, locul 10 WTA favorită N. 9, învingătoare cu 6-2, 3-6, 6-1.

Britanica Johanna Konta, poziţia a 11-a în clasamentul WTA şi cap de serie N.10, a trecut de spaniola Carla Suarez Navarro (29 WTA), cu 6-2, 6-2.

 

Mladenovic, OUT din competiție



Un rezultat surprinzător a fost eliminarea franţuzoaicei Kristina Mladenovic, locul 13 WTA favorită şi N.11, ce s-a înclinat în faţa rusoaicei Anna Blinkova (19 ani, 164 WTA), cu 6-3, 6-3.

Alt cap de serie care a părăsit competiţia este americanca Madison Keys, locul 14 WTA şi cap de serie N.12, învinsă de compatrioata sa Catherine Bellis (48 WTA), 2-6, 6-3, 6-0

Halep și Cârstea, în optimi



Aşa cum se ştie, românca Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat fără emoţii în optimi de finală la Doha, miercuri, după 6-3, 6-0 cu rusoaica Ekaterina Makarova. În turul al treilea, Halep o va înfrunta pe letona Anastasija Sevastova (15 WTA), victorioasă cu 6-4, 6-1 în faţa japonezei Naomi Osaka. 

Tot miercuri, Sorana Cîrstea a reuşit o calificare spectaculoasă în optimi, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens, cu 7-5, 6-4. Cîrstea, locul 38 WTA, a obţinut victoria în faţa unei adversare mai bine cotate, Mertens ocupând locul 20 în clasamentul WTA. În optimi, Cîrstea o va înfrunta pe spaniola Garbine Muguruza, numărul patru mondial.

În aceeaşi zi mai au loc jocurile dintre Mihaela Buzărnescu şi letona Jelena Ostapenko, respectiv dintre Monica Niculescu şi Magdalena Rybarikova (Slovacia). 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel