WIZZ AIR anunță curse București - Cluj. Prețul, la jumătate față de CFR

Wizz Air
Wizz Air

Compania Wizz Air anunţă curse Cluj-Bucureşti cu o frecvenţă de 6 zile pe săptămână, la un preț mult mai mic decât cele practicate de CFR.

Reprezentanţii companiei Wizz Air au anunţat marţi la Cluj lansarea unei noi rute de la Bucureşti către Budapesta, dar şi un nou zbor intern de la Cluj-Napoca spre Bucureşti. Cursa Bucureşti-Cluj va fi operată din 22 iulie cu şase zboruri săptămânale, în fiecare zi din săptămână, mai puţin sâmbătă, iar zborurile pe ruta Bucureşti-Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie cu patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică, scrie monitorulcj.ro.

Wizz Air oferă tarife de la 39 de lei pentru ruta Bucureşti-Cluj şi de la 99 de lei pentru Bucureşti-Budapesta.

"Vom opera din luna iulie o nouă rută Cluj-Bucureşti. Costurile vor fi foarte mici, credem că noua rută va fi foarte populară. Vom opera în fiecare zi cu excepţia zilei de sâmbătă, iar preţurile pornesc de la 39 de lei. În 22 iulie 2016 va fi primul zbor. Este o destinaţie la care ne-am gândit de ceva timp. Clujul a fost una dintre bazele nostre cele mai importante. România reprezintă o piaţă importantă pentru companie. În 2015 am transportat 4,5 milioane de români cu aeronavele noastre. Suntem extrem de încântaţi de activitatea noastră în ţara dumneavoastră. Avem cinci aeronave alocate bazei operaţionale din Cluj, iar o nouă aeronavă fiind alocată în vara lui 2016. Nu vorbim la ora actuală să facem investiţii dar suntem pregătiţi să facem faţă oricărei concurenţe. La Bucureşti se anunţă un nou zbor Bucureşti-Budapesta din 19 septembrie", a declarat într-o conferinţă de presă la Cluj Doug Oliver, Head of Communications Wizz Air.

Bucureştiul este una dintre destinaţiile cele mai frecvent solicitate de pasageri de pe Aeroportul din Cluj în 2015 fiind înregistraţi peste 171.000 de pasageri. Bucureştiul este a doua mare destinaţie la mică distanţă de Londra.

Prețul unui bilet de tren la CFR, pe ruta București Nord - Cluj Napoca, este de 91 de lei (clasa a doua) iar durata călătoriei este de aproximativ 10 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel