WIMBLEDON: SIMONA HALEP, declarație surprinzătoare după calificarea în optimi

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a vorbit după meciul cu Belinda Bencic, în urmă căruia s-a calificat în optimile de finală ale celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Vezi și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP joacă pentru sferturi cu Zarina Diyas


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Mă simt bine pentru că am putut să ajung până aici, pentru că am trecut în a doua săptămână la WIMBLEDON. E un lucru foarte bun. Îmi dovedește că sunt la un nivel înalt și destul de constantă", a declarat SIMONA HALEP după meciul câștigat cu Belinda Bencic.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. În optimile de finală de la WIMBLEDON 2014, românca de pe locuul 3 WTA o va întâlni pe Zarina Diyas, din Kazakhstan, locul 72 mondial.

Citește și: WIMBLEDON: Vești uriașe pentru SIMONA HALEP. Poate urca pe locul 2 WTA

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Cu Na Li și Serena Williams eliminate, SIMONA HALEP a devenit principala favorită pe iarba londoneză, însă românca a spus că nu se consideră favorită la cucerirea trofeului WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Nu pot spune că mă văd favorită la acest turneu. Sunt atâtea jucătoare bune care pot să mă învingă la WIMBLEDON, dar eu am încredere în șansa mea și, bineînțeles că în fiecare zi o să muncesc și o să fiu concentrată ca să ajung în fazele finale”, a adăugat SIMONA HALEP, potrivit digisport.ro.

Vezi și: Bombă la WIMBLEDON: SIMONA HALEP a devenit principala favorită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel