Wimbledon 2018. Halep: Am dureri în tot corpul!

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (1 WTA) a trecut de Saisai Zheng (24 de ani, 126 WTA), scor 7-5, 6-0, informează GSP. Totuși, chiar dacă Simona s-a mișcat excelent în setul secund, primul act a fost unul echilibrat.

La finalul meciului de la Wimbledon, o competiție care a șocat până acum după ce nume uriașe ale tenisului mondial au fost eliminate, Simona Halep a vorbit despre meci.

"Am revenit de la 3-5, de acolo am început să joc din ce în ce mai bine pentru că m-am calmat, am deschis unghiurile, am mers la fileu și nu am mai ratat atât de mult. Serviciul mi-a funcționat foarte bine. Nu a fost ușor, am simțit presiunea pierderii setului, dar nu m-am panicat și acesta e cel mai bun lucru. Am avut liniștea necesară să joc punct cu punct. Am crezut în puterea mea de a reveni dacă rămân concentrată. A jucat mult slice și a fost greu să găsesc ritmul, mingea nu sărea prea mult. Însă am găsit soluția".

"Pas cu pas, am început să simt jocul pe iarbă mai bine, chiar dacă am dureri în tot corpul din cauza ei, dar încep să mă obișnuiesc cu ele. Cum am mai spus, pe iarbă nu se știe niciodată. Fiecare meci e foarte important și intru de fiecare dată concentrată", a declarat Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel