WIMBLEDON 2015. Serena Williams - Garbine Muguruza, în finala competiției

Finala feminină a turneului de la Wimbledon, ediția 2015, care se va disputa sâmbătă, le va aduce față în față pe lidera detaşată al clasamentului WTA, Serena Williams, și iberica Garbine Muguruza, locul 20 WTA. 

Serena Williams a învins-o cu 6-2, 6-4 pe Maria Şarapova şi s-a calificat pentru a opta oară în finala Internaţionalelor de Tenis ale Marii Britanii. Americanca s-a calificat pentru a 25-a oară într-o finală de turneu de Grand Slam şi se află în cursa pentru realizarea Marelui Şlem în 2015 (câştigarea într-un singura an a celor patru turnee majore, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open).

În schimb, adversara sa de sâmbătă, Garbine Muguruza, va juca pentru prima dată în cariera sa într-o finală de Grand Slam. Muguruza, născută în urmă cu 21 de ani la Caracas, în Venezuela, a trecut în semifinale de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 3-6, 6-3.

"Nu am cuvinte să exprim ce simt. Am muncit toată viaţa mea să ajung în acest moment. Cred că am jucat bine şi am fost calmă, reuşind să mă concentrez. Ştiam că va fi greu. Am avut emoţii în setul secund. Ea are multă experienţă şi a trebui să lupt", a declarat Garbine, conform BBC.

România va avea un jucător în finala de la Wimbledon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel