WIMBLEDON 2015: Monica Niculescu, lăudată de jurnaliștii elvețieni după ce a fost eliminată în optimi de Timea Bacsinszky

WIMBLEDON 2015. Monica Niculescu este lăudată de jurnaliștii din Elveția, după eliminarea suferită în optimile de finală de la Wimbledon 2015 în fața elvețiencei Timea Bacsinszky.

WIMBLEDON 2015. Jurnaliștii elvețieni au remarcat evoluția foarte bună pe care românca de pe locul 48 WTA a avut-o în meciul cu reprezentanta lor, care ocupă poziția a 15-a în lume.

WIMBLEDON 2015. "Timea a fost dominată o bună perioadă de timp de Niculescu, însă în cele din urmă s-a impus în trei seturi", au scris cei de la Le Matin, citați de ziare.com.

WIMBLEDON 2015. Elvețienii nu și-au menajat deloc sportiva atunci când au vorbit despre desfășurarea primului set al disputei: "Bacsinszky a fost inexistentă în fața româncei, care a câștigat primul set cu scorul de 6-1", a mai notat sursa citată.

Vezi și: Prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor. Ce șanse are Halep

WIMBLEDON 2015. Monica Niculescu a fost eliminată dramatic în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. Sigura românca rămasă în competiție la simplu pe iarba londoneză a pierdut în trei seturi întâlnirea cu Timea Bacsinszky, după ce s-a impus categoric în actul inaugural, scor final 6-1, 5-7, 2-6.

WIMBLEDON 2015. Prin atingerea optimilor de finală de la Wimbledon 2015, Monica Niculescu și-a asigurat 240 de puncte în clasamentul WTA și un cec în valoare de 127.000 de lire sterline.

Citește și: Wimbledon: Niculescu a dezvăluit secretul care a dus-o în optimi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel