Wim Fissette - Eugenie Bouchard, cuplul anunțat de presa din Canada pentru sezonul 2015

Colaborarea dintre Simona Halep și Wim Fissette s-a încheiat după doar un sezon, iar presa din Canada scrie că tehnicianul belgian ar urma să o pregătească în 2015 pe Eugenie Bouchard.

Antrenorul belgian declara în urmă cu două săptămâni că nu va sta prea multă vreme departe de tenis.

"Am oferte destule, am avut şi când lucram cu Simona. Îmi voi aloca ceva timp pentru a lua decizia corectă. Sunt motivat pentru următorul meu proiect. Printre ofertele primite sunt câteva nume mari şi interesante", spunea Wim Fissette.

Presa canadiană citată de digisport.ro anunță că tehnicianul belgian este în tratative cu cealaltă senzație a sezonului 2014 - Eugenie Bouchard. Participantă în premieră la Turneul Campioanelor, finalista de la Wimbledon a rămas și ea fără antrenor după încheierea sezonului.

Citește și: Halep, favorită la primul turneu din 2015, unde vor juca 5 românce

"Numele aflat în fruntea listei este cel al lui Wim Fissette, belgianul care a antrenat-o pe Kim Clijsters și care a obținut rezultate extraordinare cu Simona Halep în acest an", notează canadienii, care consideră că angajarea belgianului ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine.

Eugenie Bouchard a început anul 2014 pe locul 32 WTA și l-a terminat pe poziția a 7-a. A reușit să pătrundă în careul de ași al primelor trei turnee de Grand Slam (Australian Open și Roland Garros - semifinale și Wimbledon - Finală) și a câștigat titlul de la Nurnberg.

Canadianca a fost cea care a eliminat-o în penultimul act de la Wimbledon pe Simona Halep, în două seturi, 7-6, 6-2. Românca și-a luat revanșa la Turneul Campioanelor, unde s-a impus fără drept de apel în grupe: 6-2, 6-3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel