William Brînză: "Sesizează-mă dacă dreptul la muncă îţi este încălcat!"

william_brinza
william_brinza

Deputatul PDL pentru diaspora William Brinza a pus pe site-ul său, la dispoziția cetățenilor al caror drept la muncă a fost încălcat de autoritățile străine, un formular pe care orice român îl poate completa sub protecția confidențialității.

"Sesizează-mă dacă dreptul la muncă îţi este încălcat!” Acesta este mesajul deputatului democrat liberal William Brînză care, îngrijorat de evoluţia crizei la nivel mondial ce determină tot mai multe state să-şi protejeze cetăţenii impunând restricţii la muncă pentru imigranţi, dar si pentru cetatenii celor mai noi state membre (romanii si bulgarii), a postat pe site-ul său www.williampdleuropa.eu un formular pe care orice român al cărui drept la muncă a fost încălcat de autorităţile străine îl poate completa, sub protecţia confidenţialităţii. Pe baza informaţiilor primte, parlamentarul va lua legătura cu autorităţile abilitate în vederea identificării soluţiilor optime rezolvării problemelor semnalate.

În acelasi timp, William Brînză a stabilit consultări cu reprezentanţi din mediul guvernamental, parlamentar, academic şi de afaceri din: Olanda, Franţa, Spania, Austria, Belgia, Germania, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Malta, ţări care impun restricţii la angajare muncitorilor români. În aceste state deputatul efectuează demersuri sustinute pentru a transmite importanţa pe care România o acordă liberalizării pieţei muncii pentru cetăţenii români, având în vedere şi beneficiile pe care acest regim le-ar aduce pentru mediul de afaceri, se arată în comunicatul deputatului PDL.

Totodată, deputatul subliniază importanţa dialogului bilateral pentru identificarea unor soluţii în interesul tuturor părţilor implicate, luându-se în considerare şi aspectele care decurg din calitatea României de membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

În acest sens, în perioada 24-26 august 2011, o delegaţie a parlamentului olandez compusă din membri ai comisiei nepermanente pentru muncitorii migranţi se va deplasa în România pentru discuţii pe acest subiect, se mai arată în comunicatul transmis redacției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel