William Brânză, acuzat că a lăsat sediul PDL Diaspora fără prize și calorifere

William Brânză a demisionat de la şefia PDL Diaspora, însă decizia sa a fost urmată, potrivit colegilor săi mai tineri de partid, și de devastarea sediului organizației din Modrogan. Fostul lider democrat-liberal este acuzat că a lăsat camerele sediului fără prize și  calorifere.

Fotografii cu sediul devastat al PDL Diaspora au fost postate pe facebook de TDL România, însoţite de comentariul "Domnul William nu a făcut mare Brânză. Nici la alegeri, dar a reuşit cu sediul Diasporei".

Referitor la acest subiect, prim-vicepreşedintele PDL Diaspora, Eugen Tomac, a declarat pentru gandul.info: "Am înţeles că domnul Brânză a plecat cu tot cu caloriferele din sediu. Probabil vom avea o discuţie în Biroul Permanent Naţional şi vom acţiona în consecinţă".

În replică, William Brânză spune că nu el luat caloriferele din sediu, susţinând că acestea erau închiriate de la o firmă care şi le-a luat înapoi.

"Nici nu ştiam că nu mai sunt calorifere, de la tine aud pentru prima dată. Eu când am preluat sediul PDL Diaspora, am făcut contract cu o firmă care m-a aprovizionat cu mobilier, cu calorifere, cu tot, iar când am decis să nu mai prelungesc contractul, bănuiesc că firma a venit şi şi-a luat toate lucrurile, că oricum îi aparţineau. Eu nici măcar nu am fost în ţară, m-am întors din SUA acum vreo două săptămâni. Probabil domnul Tomac se aştepta să găseasca tot sediul utilat, mobilat, cred că nu ştie că trebuie să fac un contract cu o firmă ca sa-ţi închiriezi lucrurile astea, sau le cumperi dacă vrei să-ţi rămână ale tale. Asta e procedura, aşa se face", a declarat, pentru "gandul.info", William Brânză.

În urmă cu câțiva ani, fostul senator Marius Marinescu a plecat din PDL cu tot cu vasul de la toaletă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel