Wess Mitchell, vizită oficială în România. Întrevedere cu Ana Birchall

Ana Birchall l-a întâmpinat pe Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA.

Cei doi oficiali au avut o întrevedere unde au pus la punct ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România - Statele Unite ale Americii.

„Discutând cu domnul Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA, ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România – Statele Unite ale Americii, care va avea loc mâine începând cu ora 08.30 la sediul Guvernului”, a transmis Ana Birchall pe pagina oficială de Facebook.

(w670)

Amintim că adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, a sosit luni în vizită la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români şi cu analişti independenţi pentru a discuta chestiuni de securitate regională şi cooperare economică, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat al SUA.

Wess Mitchell va conduce delegaţia SUA la cea de-a şasea reuniune a Dialogului de Parteneriat Strategic SUA-România şi va susţine un discurs la Universitatea Bucureşti. Vizita la Bucureşti a lui Wess Mitchell are loc în cadrul unui turneu european desfăşurat în perioada 17-22 iunie şi care mai cuprinde vizite la Zagreb, Praga şi Bruxelles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel