Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Vulpița, scene ȘOC în Parlament. Păle, parlamentar PSD, consternat: Suntem nebuni la cap?!

Zilele trecute o țară întreagă a fost șocată când Vulpița, cunoscută publicului pentru viaţa de familie tumultoasă, după ce a apărut în emisiunea Acces Direct, a luat parte la ședința din cadrul Comisiei pentru Agricultură din Parlament. Un deputat prezent la discuții a rămas uimit de apariția acesteia.

'Sunt șocat. Am fost mințit că vin doi tineri din agricultură. Noi nu facem cancan în Parlament! Sunt consternat! Nici nu vreau să discut subiectul! Cum adică? Eu aș lua acreditarea unor ziariști! Nu este circotecă în Parlamentul României! Să minți prin omisiune! Trebuiau să ne spună cine vine (n.r. la în sala de comisie pentru Agricultură)! Eu stau să mă uit la aberațiile cu Vulpița și Viorel? Suntem nebuni la cap?! Sunt consternat de tot ceea ce s-a întamplat! Aceasta este reacția mea!' a menționat deputatul Dănuț Păle, pentru DC News.

Amintim fapul că Vulpița şi Viorel ajunși vedete în urma emisiunii Acces Direct au fost în vizită zilele trecute în Parlamentul României. Mai exact, cei doi soți au luat parte chiar la discuțiile dintr-o ședință a Comisiei pentru agricultură. Aceștia au fost primiţi ca niște oaspeți de seamă de către preşedintele comisiei, Alexandru Stănescu, care le-a explicat în mare ce se va întâmpla. Vulpița nu a putut face față momentului și i s-a făcut rău în timpul ședinței.

'Vreau să anunţ prezenţa a doi tineri din judeţul Vaslui care au vrut să vină astăzi în Parlamentul României. Este vorba despre domnul Stegaru Viorel şi Stegaru Veronica, soţ şi soţie. Sunt invitaţii emisiunii Acces Direct',  au fost prezentați cei doi în cadrul ședinței comisiei pentru agricultură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel