Vulpescu: Umorul lui Dragnea, gust amar. Așa ceva nu este acceptat în PSD

Fostul ministru al Culturii, Ionuț Vulpescu, scrie că umorul președintelui PSD, Liviu Dragnea i-a lăsat un gust amar. 

”Mă tem că umorul domnului Dragnea este de o factură aparte, care, pe mine, unul, mă face să simt un gust amar, citind astea: "Traian Băsescu a făcut multe greşeli în mandatul lui, dar niciodată nu şi-a denigrat ţara şi în multe rânduri a fost şi s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul să-şi adopte singure legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România şi să blocheze ce ar fi putut fi dezavantaj." Poate a uitat de MTO, cea mai tare constrângere economică pe care o are de înfruntat și acum România, impusă de Bruxelles, și acceptată cu zâmbetul pe buze de Traian Băsescu, pentru ca "zoaiele pe fereastră", politicienii, vezi bine, să nu mai dea "pomeni electorale". Sau poate cum dorea să-și înceapă primul mandat Traian Băsescu, anume cu renegocierea capitolului Agricultură, ceea ce ar fi anulat, practic, un efort de negociere de câțiva ani, și ar fi întârziat aderarea. Sigur, toate astea pentru binele României.

Să înțeleg și că poruncile domnului Barroso n-au nicio legătură cu Bucureștii, și cu efortul domnului Băsescu de a scăpa de guvernarea USL. Și, că, în general, ce naște din PD nu-și scoate ochii.

Nu știu cât s-a bătut Traian Băsescu. Oricum nu văd ce a câștigat România de pe urma celor două mandate. Cedările de suveranitate din 2005 și până azi ne fac atât de mult rău! Iar dacă e vorba despre oameni care s-au bătut pentru România, atunci să vorbim despre Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană. Dar ei au "dosarul" pătat: sunt din PSD. Și așa ceva nu este acceptat în PSD!” scrie Ionuț Vulpescu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel