Vrem o ţară ca afară? Nicușor Dan, gest iresponsabil în trafic. Era cât pe ce să fie călcat de o mașină, cu copilul în brațe - Foto / Video

Nicușor Dan A fost surprins în timp ce încălca regulile de circulație.

Imagini revoltătoare cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, au fost surprinse în weekendul care tocmai a trecut, în apropierea unui parc din Sectorul 4, transmite Realitatea Plus. Edilul a fost filmat în timp ce a traversat strada prin loc nepermis, cu fetița sa în brațe și vorbind la telefon, de două ori. Un gest total iresponsabil, mai ales că în zona respectivă circulau destul de multe mașini, iar Nicușor Dan încerca să își facă loc printre ele. Într-o mână ținea telefonul, în cealaltă copilul, iar la un moment dat chiar era să fie acroșat de o mașină. Noroc că s-a ferit la timp. 

Conform sursei citate, se pare că primarul general traversa pentru a scoate bani de la un bancomat, dat fiind faptul că în parcurile administrate de Primăria Generală nu se poate plăti cu cardul. 

În clipul postat de mediaflux.ro se vede cum Nicușor Dan este concentrat mai mult la discuția telefonică, decât la trafic. Nu este clar cât de departe este trecerea de pietoni de acel loc, dar se pare că edilul nu s-a gândit că astfel își poate pune viața în pericol, și nu doar pe a lui, ci și pe a fetiței, dar și a șoferilor, nevoiți să îl evite. De altfel, în momentul în care un șofer a fost nevoit să încetinească pentru a-l evita, Nicușor Dan este văzut cum îi zâmbește rușinat, dar își continuă drumul. În acest timp fetița primarului îl ține strâns de gât, stând cu capul pe umărul său. În momentul în care un autoturism a trecut fix pe lângă ei, copilul pare să se fi speriat. Ulterior Nicușor Dan o ia la fugă, încercând să traverseze strada cât mai repede.

Nicușor Dan are doi copii. Fetița din imagini are doar 6 ani

Reamintim că partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume, pe 25 mai, al doilea copil al cuplului. De această dată, Primarul General al Bucureştiului a devenit tată de băiat. Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru, manager la o mare firmă auto, formează un cuplu de mai mult timp.

Fetița din imagini, Aheea, este născută tot în luna mai, în anul 2016. La acel moment, când a devenit tată pentru prima oară, Nicuşor Dan, scria pe pagina sa de Facebook că trăiește cea mai fericită zi din viața lui:

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, spunea, în 2016, Nicușor Dan. Vezi mai mult AICI.

Vrem o ţară ca afară? 

Ne dorim o ţară ca afară, dar regulile le încălcăm ca în România. În Norvegia, pentru un gest similar, primarul ar fi riscat să piardă custodia copilului, la intervenţia celor de la Barnevernet, Serviciul pentru Protecţia Copilului din ţară. Va lua DGASPC vreo măsură în cazul primarului Nicuşor Dan pentru că şi-a pus în pericol copilul? 

Asta în condiţiile în care la doar câteva minute distanţă erau treceri de pietoni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel