Vrei să slăbești mult și repede? Alimentul recomandat de nutriționistul Mihaela Bilic

Pierderea în greutate
Pierderea în greutate

Mihaela Bilic, medic nutriționist, explică avantajele consumului unui aliment proaspăt atunci când vă doriți să slăbiți ”mult și repede”. 

”Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. "Celebra" brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!

Când spunem "brânză de vaci" ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire. 

Iată ce spune un studiu

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect antiobezitate. 

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume- dimineață, prânz și seară, fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește. Apropo de brand, încercați și Moldovița, un amestec de brânză cu smântână și un pic de sare...yammy”, a declarat medicul nutriționist Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel