Vreau din România: Ce produse românești, după rețete ca la mama acasă, găsești la Kaufland (P)

„Ce mâncăm azi?” – întrebarea zilei, pentru noi toți. Răspunsul, din ce în ce ai des, este: ceva bun, ceva ca la mama acasă, ceva simplu, dar gustos și, cel mai important, făcut cu dragoste. 

Mâncărurile tradiționale, simple, dar cu gust, din produse locale, sunt din nou preferatele românilor. Fiecare dintre aceste produse românești are o poveste despre copilăria noastră, despre vacanțele la bunici sau pachetele cu mâncare din anii studenției. 

Prin marca proprie „Vreau din România”, Kaufland ne ajută să rămânem conectați la tradiție și gust bun. Peste 150 de produse românești Vreau din România sunt preparate după rețete autentice și din ingrediente de cea mai bună calitate. Fie că vorbim de produse lactate, de patiserie, făină, mălai, griș sau mezeluri și sucuri naturale, toate aceste produse se regăsesc în sortimentul Vreau din România. 

Mușchiulețul rustic condimentat, jambonul, mușchiul și ceafa crud-uscate sunt doar câteva dintre bunătățile din carne cu specific românesc din oferta Kaufland. 

Iar pentru deserturi ca la mama acasă, la Kaufland se găsesc ingredientele de bază, de la producători din România: făină pentru cozonaci pufoși sau pâine de casă rumenă și crocantă; mălai pentru mămăliguțe aurii sau griș fin pentru găluște delicioase.

Și pentru ca totul să fie cât mai românesc, inclusiv ambalajul are o poveste. Lansată inițial în 2017, gama „Vreau din România” a primit la începutul acestui an o nouă imagine. Ca inspirație, au fost gustul și tradiția locale, de acasă, și întoarcerea la copilăriei. Toate aceste aspecte au fost surprinse de artistul Monica Ghițescu, în motivul Floarea vieții, o metaforă pentru energie, vitalitate și nemurire, care apare pe ambalajele produselor din gama Vreau din România. Pe un fundal pictat în acuarelă, Floarea Vieții ne amintește de unicitatea și autenticitatea tradițiilor, amintirilor și valorilor care ne leagă pe fiecare dintre noi de România.

Rețetele sunt clasice, tradiționale, și conțin ingrediente de cea mai bună calitate, periodic monitorizată, purtând garanția calității mărcilor proprii Kaufland. Produsele sunt disponibile numai în magazinele Kaufland din România.

Descoperă întregul sortiment în magazinele Kaufland și pe site: kaufland.ro/vreau-din-românia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel