EXCLUSIV  Voucherele de vacanță 2018. Corina Martin, BOMBĂ: Sunt valabile, nimeni nu poate opri

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Voucherele de vacanță. Corina Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România a dezvăluit un pont pentru cei care încă nu au consumat tichetele primite în 2018.

Voucherele de vacanță. Corina Martin a dezvăluit, pentru DC News, că oamenii care au primit tichete în 2018 le pot folosi, până la 31 ianuarie, pentru plătirea vacanțelor din 2019 și chiar 2020. Este important ca acestea să fie valabile, iar beneficiarul să apeleze la o agenție de turism.

Citește și: Vouchere de vacanță. Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

"Nimeni un poate opri o agenție de turism să facă o rezervare acum pentru anul 2020"

Voucherele de vacanță. "Trebuie să spunem în continuare că cei care nu au folosit încă tichetele de vacanță pe care le-au primit în 2018 și nu le-au utilizat încă în acest an, o mai pot face până la 31 ianuarie, ceea ce înseamnă că pot veni cu tichetele de vacanță la o agenție de turism și pot achiziționa chiar și un concediu pentru august, pentru noiembrie anul viitor, pentru absolut orice perioadă câtă vreme tichetele lor de vacanță sunt în continuare valabile. Aceste tichete pot plăti orice vacanță de anul următor sau chiar, de ce nu, poate că nu v-ați gândit, dar eu vă spun că se poate pentru 2020. Nimeni un poate opri o agenție de turism să facă o rezervare acum pentru anul 2020 cu tichete de vacanță din 2018, dacă ele, repet, sunt valabile. Fiecare tichet de vacanță are o perioadă de valabilitate de un an de la data emiterii, această perioadă este clar menționată pe tichetele de vacanță, știm foarte clar și fără echivoc până când sunt valabile aceste tichete și se pot folosi până în ultima zi. Dar avantajul, repet, este că le putem aduce la agenție și putem cumpăra orice vacanță pentru orice perioadă, pe când dacă mergem cu ele la unitatea de cazare, acolo unde tariful este mai mare întotdeauna față de agențiile de turism, nu putem să le folosim decât pentru atunci, din acea noapte, din acel moment. Și atunci pierdem de fapt folosirea acestor tichete pentru anul următor" a declrat Corina Martin pentru DCNews.

Citește și: VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019-2020. Veste fabuloasă! Decizie în Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel