Voucherele de vacanță, înlocuite cu prime. Alin Burcea: Banii nu vor mai ajunge în turism

Vlad Manolache / 20 aug 2018 / 09:58 Salveaza PDF Comentarii

Voucherele de vacanță vor fi înlocuite cu prime care, în opinia proprietarilor agențiilor de turism, nu vor mai avea aceeași destinație.

Voucherele de vacanță au reprezentat, pentru foarte mulți proprietari de hoteluri, o gură de oxigen într-un sezon în care vremea a încurcat planurile. Alin Burcea, prorpietarul Paralela 45, susține că odată cu înlocuirea de către stat a acestor tichete cu prime, banii nu se vor mai cheltui pe vecanțe. 

"Evaziunea fiscală e zero"

"(n.r. banii din prime) Nu vor mai ajunge în turism pentru că trăim în România. Sunt bani pe care nu îi mai poți direcționa (n.r. către turism), pe când aceste vouchere e clar că trebuie să ajungă la hotelurile respective și cred că este una dintre puținele situații în care evaziunea fiscală e zero. Dacă mai face vreun hotel o combinație în care cineva trimite pe altcineva cu acele vouchere, utilizarea e tot acolo. Dar hotelurile se cam feresc pentru că pentru câteva sute sau mii de lei, dacă sunt prinși, își riscă o activitate", a declarat Alin Burcea la Antena 3.

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22