Voucherele de 500 de lei pentru biciclete, ecou la Bruxelles. Reacție din PE

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel a reacționat după ce voucherele de 500 de lei pentru biciclete s-au epuizat în două zile. Interesul bucureștenilor a fost unul crescut, având în vedere că au fost 5.000 de vouchere. 

”Săptămâna aceasta, Primăria Capitalei a acordat primele 5000 de vouchere, în valoare nominală de 500 RON, din cadrul Programului „Bicicliști în București". Acestea vor putea fi folosite la achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot, de către toți cetățenii în vârstă de minim 18 ani, pe baza principiului „primul venit, primul servit".

În calitate de membru în Comisia pentru Transporturi din Parlamentul European, consider că promovarea deplasării prin mijloace alternative este esențială pentru atingerea obiectivelor europene de decongestionare și de reducere a poluării. Acțiunea Primăriei din București se înscrie în viziunea adoptată de instituțiile de la Bruxelles pentru crearea de „orașe inteligente" și încurajează totodată cetățenii să adopte un stil de viață sănătos.

Programul 'Bicicliști în București' va fi reluat și în anul următor, iar toți solicitanții care au depus cereri în acest an și nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a programului pentru ediția din 2018.” a scris europarlamentara PSD Claudia Țapardel, pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel