EXCLUSIV  Vouchere de vacanță Crăciun/Revelion. Informații de culise, datele momentului

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanță/ Tot mai mulți români sunt interesați de vacanțele în România. Acest lucru este confirmat și de cifrele pentru vacanțele de Crăciun și Revelion. Sunt și români care aleg destinații exotice de Revelion. La ”modă” este Zanzibar. 

Vouchere de vacanță/ În acest an, în ceea ce privește vacanțele de Crăciun și de Revelion, datele arată că ”tot mai mulți români sunt interesați de destinațiile interne pentru petrecerea vacanței de iarnă și a sărbătorilor. Sunt preferate hotelurile de peste trei stele, cu diferite facilități incluse precum pachete SPA, mese festive, diferite activități recreative și/sau distractive.”

Vouchere de vacanță/ Informațiile prezentate de către Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines, arată: ”Cea mai solicitată destinaţie de Crăciun şi Revelion rămâne România, în topul preferinţelor fiind zona Bran-Moeciu-Râşnov, Poiana Braşov, Predeal şi Sinaia. Urmează Bucovina şi Maramureşul dar nu lipsesc nici oraşe precum Sibiu, Braşov, Oradea şi Alba Iulia. Bugetul mediu alocat pentru un sejur de Revelion în România este de aproximativ 1.000 de lei/persoană. De asemenea, a crescut numărul celor care aleg litoralul pentru petrecerea dintre ani, precum şi al celor care optează pentru Delta Dunării.”

Destinații exotice de Revelion


”La capitolul destinații externe, pe lângă destinațiile clasice din Europa, -orașe și stațiuni la schi-, se remarcă o creștere substanțială a cererii pentru destinații exotice. Maldive, Mauritius, Rep. Dominicană și Zanzibar sunt tot mai solicitate pentru Revelion. Acești turişti care caută să se relaxeze pe plaje însorite când în țară ninge se cazează în hoteluri de patru şi cinci stele.” subliniază acesta. 

În ceea ce privește efectul voucherelor de vacanță pentru bugetari, aflăm că ”litoralul românesc și pensiunile de pe Valea Prahovei sunt cele mai solicitate destinații și după introducerea voucherelor de vacanță”. 

Destinație nouă, la modă, de Revelion

”Una dintre cele mai solicitate destinații exotice pentru revelionul 2018-2019 a fost Zanzibar. De altfel, Zanzibar a fost și este cerută nu doar de Revelion, putem spune că a devenit o destinație la modă în acest an. În topul preferințelor destinațiilor exotice sunt, și în acest an, și Mauritius, Maldive si Rep.Dominicană. Maldive rămâne în fruntea topului celor mai scumpe vacanțe rezervate de turiștii TUI TravelCenter în această perioadă”, declară Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Vezi și: EXCLUSIV Voucherele de vacanță. Oportunitatea despre care nimeni nu știa. Corina Martin: Da, o pot face


O vacanță de revelion în Maldive, ce presupune cazare pe 9 nopti, all inclusive, transport cu avionul la clasa business, taxa aeroport, taxă bagaje și transfer cu hidroavionul costă, pentru doi adulți, 38.200 de euro, după cum arată datele prezentate de Tui. Sporturile nautice sunt inclusive în oferta de all inclusive. În Republica Dominicană, o vacanță de 10 nopți, all inclusive, transport cu avion și transfer privat, costă 27.840 pentru două persoane. În Mauritius, o astfel de vacanță costă 25.320 euro pentru doi adulți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel