EXCLUSIV  Vouchere de vacanță 2019. Olguța Vasilescu, anunț

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanță 2019. Am aflat exact data la care vor fi date, care este perioada de valabilitate și ce se întâmplă în cazul în care nu vor fi folosite.

Vouchere de vacanță 2019. S-au stabilit toate datele privitoare la tichetele de vacanță de care vor beneficia funcționarii publici anul viitor. Succesul programului din acest an a determinat autoritățile să lanseze un nou program de acordare ale acestor vouchere care vor rămâne, cu siguranță, la valoarea de 1450 de lei.

Vouchere de vacanță 2019. În urmă cu câteva zile, ANAT a transmis un comunicat prin care solicita ca acestea să fie oferite mai devreme în viitorul program pentru ca cei care beneficiază de ele să poată avea acces la reduceri. "Asociația Națională a Agențiilor de Turism solicită continuarea programului și distribuirea acestora la începutul fiecărui an, pentru ca turiștii să poată profita de perioada de Înscrieri Timpurii, al cărui vârf este între ianuarie și martie, în care își pot alege vacanța potrivită dintr-o multitudine de oferte care au și reducere", susține ANAT.

Vouchere de vacanță 2019. Acum există certitudinea că tichetele de vacanță se vor acorda de la de la 1 ianuarie și valabilitatea lor va fi până în 2020, conform informației oferite de Lia Olguța Vasilescu pentru DCNews. Mai mult, ministrul atenționează că în cazul nefolosirii voucherului de vacanță, banii respectivi se pierd. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel