EXCLUSIV  Vouchere de vacanță 2019. Corina Martin atenționează: Noi vindem deja

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanţă 2019. Corina Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, a declarat pentru DC News că este important ca oamenii să primească tichetele anul acesta pentru a prinde ofertele cele mai bune pentru anul viitor. 

Vouchere de vacanţă 2019. Corina Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, a explicat de ce ar fi în avantajul bugetarilor să primească voucherele de vacanță chiar anul acesta.

"Anul acesta voulcherele s-au acordat târziu din punct de vedere al litoralului, doar. Este vorba, de exemplu, de faptul că s-au dat târziu la cei din învățământ. Și au fost mulți, evident. Ar fi contat dacă le-ar fi primit mai deveme astfel încât să mai poată găsi locuri pe litoral. Pentru că în mometul în care le-au primit ei, prin iunie, deja locurile erau vândute la înscrieri timpurii din noiembrie, din decembrie, din ianuarie și așa mai departe. Mulți nu au mai putut găsi locuri pe litoral. Din punctul ăsta de vedere doar s-au dat târziu, pe urmă oamenii s-au dus la munte, la balneo, deci nu stat lumea numai în litoral. Dar pentru destinația numărul unu vara și anume litorar, da era târziu", a declarat Corina Martin.

Discouturi de până la 30%

Vouchere de vacanţă 2019. "Acum să se acorde mult mai devreme. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru că după cum știm, noi vindem deja litoral românesc 2019 la ora asta, adică noi agențiile de turism. (...) Adică oamenii își pot lua vacanțe chiar cu discountul care se aplică acum, toamna, pentru vacanțele de vara viitoare, adică 20-30% discount. Desigur, acum, toamna, octombrie, noiembrie ar fi idealul (n.r. să le primească), cu valabilitate un an adică până anul viitor în noiembrie. Ar fi optim pentru că acum încep discounturile acelea mari pentu litoral, oamenii ar putea să cumpere mai multe servicii turistice când vin în vacanță dacă vr cumpăra cu discount. Dacă nu, plătesc un preț mai mare atunci când primesc ei aceste tichete, adică probabil în mai, iunie când este foarte târziu. Discount-urile acum sunt cele mai mari", a mai spus Corina Martin pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel