Vouchere de vacanță. ANAT a anunțat cifrele

Vouchere de vacanță. ANAT a prezentat datele cu privire la cât s-a cheltuit pe beneficiile extra-salariale în primele opt luni ale anului. 

Vouchere de vacanță.  Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) a anunțat că valoarea tichetelor în perioada ianuarie - august 2018 la 223 milioane de euro, "fiind de 7,7 ori mai mare față de cea a voucherelor emise tot anul trecut."

"Valoarea voucherelor de vacanță pentru luna august este de 17, 1 milioane de euro, fiind emise aproximativ 1,3 milioane de tichete pe hârtie, în valoare de 14,1 milioane de euro, și peste 264 de mii de vouchere pe suport electronic, în valoare de trei milioane de euro" anunță ANAT.

Unde au fost cheltuite sumele

Cifrele bune obținute de agenții economici, dar și impactul pozitiv asupra bugetarilor a determinat Guvernul să acorde vouchere de vacanță și în 2019.C

"ANAT a remarcat anul acesta o creștere semnificativă a cererii de vacanțe nu numai pe litoral, în zonele montane ori stațiunile balneare, ci și în zonele mai puțin vizitate în perioadele anterioare de turiști. Românii se bucură de o vacanță în țara lor, o descoperă și se întorc odihniți la locul de muncă", se arată în comuncatul ANAT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel