Vouchere de 5.000 de euro de la stat. Cum poți lua acești bani, condiții

Românii vor primi vouchere de 5.000 de euro de la stat.

Vouchere de 5.000 de euro sunt disponibile pentru cinci mii de români cu dizabilităţi care beneficiază de servicii de consiliere pentru încurajarea ocupării de locuri de muncă. 

„Am anunţat intenţia noastră de a depune un proiect pentru acea tehnologie asistivă pentru persoanele cu dizabilităţi. Am depăşit perioada de elaborare a proiectului, iar acum suntem în etapa de dezvoltare a proiectului. Sunt deja semnate contractele, iar cadrul normativ este asigurat. Prin acest program, cinci mii de persoane cu dizabilităţi care beneficiază de servicii de informare şi consiliere din partea agenţiilor judeţene de ocupare a forţei de muncă pentru încurajarea ocupării vor putea beneficia de sprijin financiar sub forma unui voucher în cuantum de 5.000 de euro pentru achiziţionarea de dispozitive şi tehnologii asistive şi tehnologii de acces în vederea angajării. De asemenea, circa 200 de angajatori vor primi subvenţie pentru angajarea persoanelor cu dizabilităţi", a declarat Marius Budăi, potrivit a1.ro.

Ministrul Muncii a anunţat că au fost semnate 44 de contracte pentru construirea unor locuinţe protejate, centre respiro şi centre de zi în valoare de 55 de milioane de lei destinate adulţilor cu dizabilităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel