Voucher vacanță. Primul minister care implementează programul

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a declarat că la rectificare bugetul MApN va fi majorat cu peste 500.000 de lei la capitolul „Cheltuieli de personal”, scrie Agerpres, pentru plata drepturilor salariale şi a voucherelor de vacanţă.

„La rectificarea bugetară vom face anumite redistribuiri de credite bugetare. La cheltuieli de personal vom avea o majorare de 531.821 lei - fonduri necesare pentru plata drepturilor salariale şi acordarea voucherelor de vacanţă. La bunuri şi servicii vom avea în vedere o rectificare şi o majorare a sumei cu 328.780 lei - fonduri necesare pentru plata utilităţilor, achiziţia de piese de schimb pentru mentenanţa tehnicii din dotare, achiziţia de combustibil, muniţii necesare pentru structurile de reacţie imediată, serviciile de reparaţii la tehnică militară.

La titlul 'Transferuri între unităţi ale administraţiei publice' vom avea în vedere o majorare cu suma de 134.792 lei - pentru investiţii în vederea dotării cu aparatură medicală necesară desfăşurării în condiţii optime a activităţii spitalelor militare şi plata drepturilor specifice personalului încadrat în spitalele militare.

La 'Asistenţă socială' vom avea o majorare de 439.626 lei pentru plata pensiilor, indemnizaţiilor şi altor drepturi de asistenţă socială şi la titlul 'Alte cheltuieli' - o majorare cu 1.354 lei, fonduri necesare pentru achitarea unor despăgubiri civile", a anunţat ministrul Apărării, într-o conferinţă de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel