Votul pentru Eduard Hellvig la SRI, în Parlament, luni

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat, miercuri, că plenul reunit al Camerei și Senatului va vota luni, la ora 16:00, nominalizarea liberalului Eduard Hellvig pentru funcția de director al Serviciului Român de Informații (SRI). 

"Birourile permanente reunite au stabilit ședința de plen pentru luni, la ora 16:00. (...) Prioritar pe punctul unu se află votul pentru noul director al SRI. Raportul Comisiei SRI a venit astăzi", a declarat miercuri Valeriu Zgonea. Decizia în comisie a fost luată cu 14 voturi "pentru".

"Vă reamintesc că luni a fost amânată o decizie, nu știam în câte zile raportul Comisiei SRI va lua această decizie. O nominalizare a unui director nu știu dacă Comisia poate să o ia într-o zi sau două. (...) Nu este decizia mea, nici a președintelui Tăriceanu, nu noi mobilizăm membrii grupurilor parlamentare astfel încât ei să fie prezenți la o ședință. A fost o decizie luată de toate grupurile parlamentare cu o majoritate în Birourile permanente reunite", a spus președintele Camerei.

Întrebat ce a susținut PSD în Birourile permanente, el a arătat: "PSD a susținut luni, la ora 16:00. (...) Este o decizie luată de Grupul parlamentar PSD în cadrul discuțiilor de luni de la ședința de grup". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel