Vot prin corespondență, respins de Camera Deputaților. Elena Udrea denunță o alianță PSD-PNL

Elena Udrea a reacționat vehement după ce Camera Deputaților a respins, marţi, proiectul iniţiat de Eugen Tomac privind introducerea votului prin corespondenţă pentru alegătorii români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate.

"Respingerea proiectului legislativ al PMP (iniţiat de Eugen Tomac) privind votul prin corespondenţă, printr-o alianţă PSD - PNL, arată că politicienii din România n-au înţeles nimic din revolta românilor de la urne din 2 şi 16 noiembrie. 

În loc să ia o măsură care ar garanta posibilitatea ca românii din afara graniţelor să voteze nestingheriţi şi să nu se mai repete cozile uriaşe de la Paris, Londra, Bruxelles sau Torino, politicienii au ales din nou interesul lor meschin, limitând, de o manieră artificială, drepturile cetăţenilor.

Nu văd nicio diferenţă între PSD şi PNL - sunt două feţe ale aceluiaşi sistem care vrea să limiteze numărul românilor care merg la vot, pentru că se bazează doar pe mecanismele lor de partid. PMP face politică altfel şi nu va renunţa la proiectul acesta legislativ pentru a le permite celor din Diaspora să poată să-şi exercite dreptul constituţional de a alege", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Votul prin corespondenţă, respins de Camera Deputaţilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel